menu

VOOR

gillardeau oesters  – utah beach frankrijk

charcuterie – bresaola punta d’anca, salame felino, coppa di parma, culatello

foie gras, walnoot, kweepeer, op kersenhout gerijpte balsamico

buffelmozzarella, wilde paddenstoelen, bresaola, gegrilde kerstomaat

burrata, witloof, porchetta, gekarameliseerde ajuin

rundertartaar, jeneverbes, zuring, dragon

aardpeersoep, cantharel en gerookte eend

HOOFD

spaghetti  aglio, olio & peperoncini

pompoen tortellini, salieboter

everzwijn ravioli , rozemarijn en wilde paddenstoelen

casereccia met gegrilde paprika, guanciale di colonnata, stracciatella

pappardelle  truffel

risotto carnaroli met eekhoorntjesbrood, bouillon van hoevekip

zeebaars, knolselder, snijbiet, waterkers

eend, butternut, gebrande berk en duindoorn

holstein contre filet (gerijpt by dierendonck)  witloof en friet

KAAS

kazen  aoc – geaffineerd door Van Tricht

robbiola di rocaverano

vers kaasje gemaakt van rauwe geitenmelk, afkomstig uit piemonte, noord italie.

brin d’amour

schapenkaas uit corsica, de schapenmelk en wilde kruiden waarmee de korst wordt bedekt zijn beide afkomstig van beschermde weilanden op het eiland

texelse overjarige

rauwmelkse schapenkaas van het waddeneiland texel, door het ziltige gras krijgt de kaas zijn karakteristieke smaakpallet, +24 maanden gerijpt.

grevenbroecker achelse blauwschimmel

rauwmelkse blauwschimmelkaas uit achel, zacht en romig met een marmeren struktuur

sugestiewijn – madeira barbeito reserve – the madeira collection

DESSERT

crème brûlée

vienna patisserie, kastanje, cacao, walnoot

zandtaartje met frambozen en chantilly room