menu

VOOR

gillardeau oesters  – utah beach frankrijk

finocchiona, lonzino sambucano, secreto rubia, pickles

buffelmozzarella, wilde paddenstoelen, bresaola, gegrilde kerstomaat

burrata, witloof, porchetta, gekarameliseerde ajuin

rundertartaar, jeneverbes, zuring, dragon

aardpeersoep, cantharel en gerookte eend

HOOFD

spaghetti  aglio, olio & peperoncini

pompoen tortellini, salieboter

everzwijn ravioli , rozemarijn en wilde paddenstoelen

caseraccia met gegrilde paprika, guanciale di colonnata, stracciatella

pappardelle  truffel

risotto met eekhoorntjesbrood, bouillon van hoevekip

zeebaars, knolselder, snijbiet, waterkers

eend, butternut, gebrande berk en duindoorn

onglet (black angus), rozemarijn, witloof en friet

KAAS

selectie ambachtelijke rauwmelkse kazen geaffineerd door Van Tricht

DESSERT

crème brûlée

chocolade fondant, hazelnoot, kastanjehoning en tijm

zandtaartje, bosbessen, cassis, basilicum