VOOR
gillardeau oesters – utah beach frankrijk
charcuterie
-salami met piment d’espelette – van schouder, nek en achterpoot van biologische varkens van Sanders Hof en gemaakt door brandt & levie
-secreto n°7 rubia – dry aged en gekruid stuk rib-eye van rubia gallega runderen
-cecina de vacuno – achterbil van domecq runderen, gezouten en natuurlijk gerookt met eikels
-coppa d’oggiono – 60 dagen gerijpt, gemaakt aan de voet van de alpen nabij het comomeer
-oedslach – coppa van west-vlaams rund, langzaam gedroogd en gerijpt door Dierendonck
foie gras, walnoot, kweepeer, op kersenhout gerijpte balsamico
buffelmozzarella, wilde paddenstoelen, bresaola, gegrilde kerstomaat
burrata, witloof, porchetta, gekarameliseerde ajuin
rundertartaar, jeneverbes, zuring, dragon
aardpeersoep, cantharel en gerookte eend
HOOFD
spaghetti aglio, olio & peperoncini
pompoen tortellini, salieboter
everzwijn ravioli , rozemarijn en wilde paddenstoelen
casereccia met gegrilde paprika, guanciale di colonnata, stracciatella
pappardelle truffel
risotto met eekhoorntjesbrood, bouillon van hoevekip
zeebaars, knolselder, snijbiet, waterkers
eend, butternut, gebrande berk en duindoorn
onglet (black angus), rozemarijn, witloof en friet
KAAS
kazen – geaffineerd door Van Tricht
kamiel – kaasmakerij karditsel, rauwmelkse biologische geitenkaas
steiner – kaasmakerij eggemairhof steiner – rauwmelkse koekaas, afkomstig uit de valle aurina in zuid tirol, italie
remeker olde – kaasmakerij de groote voort – rauwmelkse biologische koekaas uit de gelderse vallei
stichelton – joe Schneider – rauwmelkse stilton gemaakt op de collingthwaite farm in wellbeck
suggestiewijn – il santo di casale – giovanni borella 2008 – trebbiano, malvasia
DESSERT
crème brûlée
chocolade fondant, hazelnoot, kastanjehoning en tijm
zandtaartje met bessen, nectarine en gebrande abrikoos
suggestiewijn – vin de liquer – etienne thiebaud – jura – chardonnay, trousseau