menu

VOOR

gillardeau oesters  – utah beach frankrijk

charcuterie

-salami met piment d’espelette – van schouder, nek en achterpoot van biologische varkens van Sanders Hof en gemaakt door brandt & levie

-secreto n°7 rubia – dry aged en gekruid stuk rib-eye van rubia gallega runderen 

-cecina de vacuno – achterbil van domecq runderen, gezouten en natuurlijk gerookt met eikels

-coppa d’oggiono – 60 dagen gerijpt,  gemaakt aan de voet van de alpen nabij het comomeer 

-oedslach – coppa van west-vlaams rund, langzaam gedroogd en gerijpt door Dierendonck

foie gras, walnoot, kweepeer, op kersenhout gerijpte balsamico

buffelmozzarella, wilde paddenstoelen, bresaola, gegrilde kerstomaat

burrata, witloof, porchetta, gekarameliseerde ajuin

rundertartaar, jeneverbes, zuring, dragon

aardpeersoep, cantharel en gerookte eend

HOOFD

spaghetti  aglio, olio & peperoncini

pompoen tortellini, salieboter

everzwijn ravioli , rozemarijn en wilde paddenstoelen

casereccia met gegrilde paprika, guanciale di colonnata, stracciatella

pappardelle  truffel

risotto met eekhoorntjesbrood, bouillon van hoevekip

zeebaars, knolselder, snijbiet, waterkers

eend, butternut, gebrande berk en duindoorn

onglet (black angus), rozemarijn, witloof en friet

KAAS

kazen – geaffineerd door Van Tricht

kamiel – kaasmakerij karditsel, rauwmelkse biologische geitenkaas

steiner – kaasmakerij eggemairhof steiner – rauwmelkse koekaas, afkomstig uit de valle aurina in zuid tirol, italie

remeker olde – kaasmakerij de groote voort – rauwmelkse biologische koekaas uit de gelderse vallei

stichelton – joe Schneider – rauwmelkse stilton gemaakt op de collingthwaite farm in wellbeck

suggestiewijn – il santo di casale – giovanni borella 2008 – trebbiano, malvasia

DESSERT

crème brûlée

chocolade fondant, hazelnoot, kastanjehoning en tijm

zandtaartje met bessen, nectarine en gebrande abrikoos

suggestiewijn – vin de liquer – etienne thiebaud – jura – chardonnay, trousseau