mikkeller – henry & his science – NA
blond alcoholvrij bier, een deense mikkeller gebrouwen door de proefbrouwerij (belgie) door dryhopping kruidig en bitter
hoppy madame – en stoemelings – brussels witbier
4 % ALC/VOL , nagisting in de fles, floraal, bloemig en bitter, ongefilterd
grisette – brouwerij st.feuillien – biologisch witbier
5,5 % ALC/VOL , ongefilterd bier van hoge gisting, volle smaak van tarwe, romig en troebel
XX-bitter – brouwerij de ranke
stroblond bier, ongefilterd en niet gepasteuriseerd, zeer bitter, uitgesproken hopsmaak met lange afdronk
hop harvest 2020 – brouwerij de ranke 75cl.
6 % ALC/VOL , blond-amber bier, jaarlijkste brew met de verse hop oogst, florale en bittere toetsen, ongefilterd en niet gepasteuriseerd
la clĂ© de 13 – auvergne – marie & vincent tricotÂ
5 % ALC/VOL , natuurlijk blond bier van hoge gisting op basis van gerst, gerijpt op cuve
vieille provision – brouwerij de ranke
7,5% ALC/VOL , amber bewaarbier, gerijpt op eikenhout, ongefilterd en niet gepasteuriseerd
saison de dottignies – brouwerij de ranke
5,5% ALC/VOL , amber, saison van hoge gisting, hoppig, ongefilterd en niet gepasteuriseerd
noir de dottignies – brouwerij de ranke
8,5% ALC/VOL , zwart, complex donker bier, chocolade en gebrande mout, ongefilterd
mirakel – brouwerij de ranke
5,5% ALC/VOL , koper, spontane vergisting, geuze-stijl, ongefilterd en niet gepasteuriseerd
oude geuze boon – mariage parfait
8 % ALC/VOL natuurlijk gefermenteerde lambic, tot 3 jaar gerijpt op eiken vaten, tweede gisting op fles van 12 maanden, ongefilterd en ongezoet, kan tot 20 jaar bewaard worden
oude geuze 3 fonteinen
7 % ALC/VOL volledig natuurlijke geuze, 1,2en3 jaar oude lambik, gerijpt op eiken vaten, tweede gisting op fles, ongefilterd en niet gepasteuriseerd
oude kriek boon – mariage parfait
natuurlijk gefermenteerde kriek, 8 maanden gerijpt op eiken foeders, tweede gisting op fles, ongefilterd en niet gepasteuriseerd, fijne zuren, aromas van krieken, rozijnen, eik, vanille, ronde afdronk
kriek cantillon lambik
biologische kriek, blend van 20 maanden oude lambik, gerijpt op eieken vaten, tweede fermentatie op fles, ongefilterd en niet gepasteuriseerd, zurig rood fruit en subtiele amandeltoetsen
trappist rochefort 6
trappist rochefort 8
trappist rochefort 10