VOOR
gillardeau oesters – utah beach frankrijk
finocchiona, lonzino sambucano, secreto rubia, pickles
buffelmozzarella, wilde paddenstoelen, bresaola, gegrilde kerstomaat
burrata, witloof, porchetta, gekarameliseerde ajuin
rundertartaar, jeneverbes, zuring, dragon
aardpeersoep, cantharel en gerookte eend
HOOFD
spaghetti aglio, olio & peperoncini
pompoen tortellini, salieboter
everzwijn ravioli , rozemarijn en wilde paddenstoelen
caseraccia met gegrilde paprika, guanciale di colonnata, stracciatella
pappardelle truffel
risotto met eekhoorntjesbrood, bouillon van hoevekip
zeebaars, knolselder, snijbiet, waterkers
eend, butternut, gebrande berk en duindoorn
onglet (black angus), rozemarijn, witloof en friet
KAAS
selectie ambachtelijke rauwmelkse kazen geaffineerd door Van Tricht
DESSERT
crème brûlée
chocolade fondant, hazelnoot, kastanjehoning en tijm
zandtaartje, bosbessen, cassis, basilicum